Hulp op afstand

In sommige gevallen kijken we graag even mee, hiervoor gebruiken wij het programma Anydesk.
Heb je Anydesk nog niet op je computer staan dan download je deze via een van de onderstaande links.

Download Anydesk Windows

Download Anydesk op de computer.
Er opent een scherm op de computer met een code, support heeft deze code nodig om de meekijk verbinding op te zetten.

Via de meekijk verbinding kunnen wij direct zien wat er op jouw computer gebeurt.

Download Anydesk Mac

Er opent een scherm op de computer met een code, support heeft deze code nodig om de meekijk verbinding op te zetten.
Via de meekijk verbinding kunnen wij direct zien wat er op jouw computer gebeurt.

Voor het gebruik van Anydesk op de Mac kan het nodig zijn om een aantal rechten aan te zetten.
Ga naar Systeem instellingen > Beveiliging/privacy.
Klik op Toegankelijkheid en selecteer Anydesk.
Klik op Schermopname en selecteer Anydesk.