Review Tessels Onderdak | Bookzo reserveringen
  • Maakt verhuren makkelijk!

    Maakt verhuren makkelijk!

Review Tessels Onderdak

Eigenaar: Linda Boersen
Verhuurt: 35 accommodaties, van appartement tot vakantiewoning
Internetsite: www.totexel.nl

Tessels Onderdak verhuurt sinds 1997 vakantiewoningen. Sinds een jaartje run ik het bedrijf, samen met mijn vader. Hij doet het onderhoud; ik regel alles op kantoor. Voor de verhuur werkte ik al met een reserveringsprogramma. Er was geen automatische koppeling met de administratie. Ik moest gegevens dubbel invoeren en dat kostte mij zeker een halve dag per week. In Bookzo zit die koppeling wel verwerkt, wat tijd bespaart. Bookzo is ook heel praktisch. Op het planbord zie je bijvoorbeeld in één oogopslag of iemand heeft betaald.

Nadat ik Bookzo had aangeschaft, kwamen Jon en Pieter-Jan langs om alles op te zetten. Ik kreeg een duidelijke uitleg, ook over de synchronisatie met de boekhouding. Ideeën die toen op tafel kwamen, werden ook direct uitgevoerd. Die persoonlijke service vind ik een pluspunt. Het online boeken verloopt ook een stuk sneller. De module is geheel in de stijl van onze site: dat komt professioneler over.

 

Wat klanten over ons zeggen

Referenties
Referenties

Referenties

Wat voor soort bedrijven werken met Bookzo? Bekijk een selectie uit ons brede klantenbesta...
Review
Vakantiebureau Tessels Onderdak

Vakantiebureau Tessels Onderdak

Tessels Onderdak verhuurt sinds 1997 vakantiewoningen. Sinds een jaartje run ik het bedrijf,...

Inloggen

Bookzo gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren. Het stelt ons ook in staat om het bezoek te verwerken in statistieken voor eigen gebruik. Je gaat bij een bezoek aan onze website akkoord met het gebruik van cookies.